logo
Wij zijn uw partner voor de meest geschikte en efficiƫnte oplossing
van uw afvalprobleem

   
   
 
Service
Koopjes
Contact
PRODUCTEN
>> Afvalbakken
>> Balenpersen
>> Beugels
>> Bindkoord
>> Blikjespersen
>> Containerpersen
>> Containers
>> Ontwateringsinstallaties
>> Papiermanden
>> Pedaalemmers
>> Sorteerbakken
>> Ontgeurinstallaties
>> Stationaire persen
>> Vatenpersen
>> Vlamdovende
papiermanden
>> Vuilnisemmers
>> Wasinstallaties
>> Zakhouders
>> Zelfpersende containers

 
STATIONAIRE PERSEN

 

EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR GOED ONTWERP EN INTELLIGENTE FUNCTIES

Iedere stationaire afvalpers heeft een grote vulopening om grof afval gemakkelijk en op ergonomische wijze te laden. Als optie is tevens een gepatenteerde kantelinrichting leverbaar voor containers van 120 tot 1100 liter.

Door het uitgekiende ontwerp en toepassing van hoogwaardige materialen, in combinatie met 80 jaar ervaring biedt Kiggen u bedrijfszekerheid en lage onderhoudskosten. Smartpack display geeft de beladingsgraad van de container aan en toont nuttige gebruikersinformatie via symbolen.
Met het Smartlink systeem heeft u de mogelijkheid om de status van de pers ONLINE te bekijken.

 
stat15stationair20stationair3
 
 

Deze stationaire persen worden overal ingezet waar regelmatig grote hoeveelheden afval ingezameld. Deze persen verdichten het afval in de perscontianer en bieden zo evenveel capaciteit als vijf open containers. U verliest dus minder ruimte en u bespaart op de transportkosten omdat het afval minder vaak afgevoerd hoeft te worden.
Deze installaties worden vervaardigd onder strikte kwaliteitsnormen, voldoen aan de actuele veiligheidsregels en zijn voorzien van een CE-certificaat.
STRAK ONTWERP zonder uitwendige verstevigingen, ontworpen voor probleemloos ledigen. De perscontainers kunnen snel van de pers losgekoppeld worden en zijn voorbereid voor het transportsysteem van uw keuze.

HOOGWAARDIGE STAALCONSTRUCTIE voor extra sterkte waar dat noodzakelijk is en een lange levensduur.

INGEBOUWDE HYDRAULICA SPAART RUIMTE. De cilinders leveren de maximale kracht om brugvorming of terugvering van afval te voorkomen.

MINIMALE REINIGINGS- EN ONDERHOUDSEISEN. Er komt geen afval achter persstempel omdat dit naadloos in de persruimte past.

EEN CONTACTLOZE SENSOR levert continu informatie over de positie en de snelheid van het persstempel. Daarom zijn er geen storingsgevoelige eindschakelaar of druktransmitters nodig, hetgeen de betrouwbaarheid van de pers ten goede komt. Door gebruik te maken van de informatie over de snelheid wordt het beschikbare motorvermogen optimaal benut, zodat het afval zo snel mogelijk in de container geperst wordt.

VOLAUTOMATISCHE CONTAINERWISSELSYSTEMEN om de perscontainers snel en zonder productieonderbrekingen te verwisselen zonder behulp van bedienend personeel.


Degetech 2008. Alle rechten voorbehouden.
Info@degetech.com